Bağışıklığı çelik gibi yapıyor! Vücudu yenileyen antioksidan: “Glutatyon” zengini o mucize!

ISPANAK, BROKOLİ, AVOKADO, ÇİLEK

Glutatyon ve diğer antioksidanların, çeşitli yollarla vücuda alınabileceğini de belirten Uzm. Dr. Vural, “Bunlar besinler, takviyeler ve intravenöz (IV) tedavilerdir” dedi ve şu bilgileri paylaştı:

BESİNLER: Antioksidan açısından zengin meyve ve sebzelerdir. Örneğin, ıspanak, brokoli, avokado, portakal, çilek glutatyon seviyelerini artırabilir.

TAKVİYELER: Glutatyon ve diğer antioksidan takviyeleri, vücudun ihtiyaç duyduğu antioksidanları sağlamak için kullanılabilir. Ancak, bu tip takviyeler doktorunuzun uygun görmesi halinde alınmalıdır.

İNTRAVENÖZ (IV) TEDAVİLER: Glutatyonun doğrudan damar yoluyla verilmesi, vücutta daha yüksek seviyelerde antioksidan sağlamak için etkili bir yöntemdir. Bu tedavi, özellikle yoğun stres altındaki bireyler için faydalı olabilir. Ancak yine belirtmeliyim ki doktorunuzun uygun gördüğü hallerde bu tedavi yapılmalıdır.

HASTALIKLARLA SAVAŞTA ETKİLİ

Uzm. Dr. Vural, glutatyon ve antioksidan tedavilerinin faydalarını ise şöyle sıraladı:

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DESTEKLER: Glutatyon ve diğer antioksidanlar, bağışıklık sistemini güçlendirir, enfeksiyonlara ve hastalıklara karşı direnci artırır.

DETOKSİFİKASYON: ‘Zehirli maddelerin vücuttan temizlenmesi’ demektir. Glutatyon, karaciğerin zehirleri etkisiz hale getirme kapasitesini artırarak, detoksifikasyon süreçlerini destekler.

CİLT SAĞLIĞI: Antioksidanlar, cilt hücrelerini serbest radikal hasarından koruyarak, yaşlanma belirtilerini azaltabilir.

KRONİK HASTALIKLARIN ÖNLENMESİ: Antioksidanlar, kalp hastalıkları, kanser, karaciğer hastalıkları ve nörolojik hastalıklar gibi kronik hastalıkların tedavisinde yardımcı olarak kullanılabilir. Hücrelerde enerji üretimi sırasında ortaya çıkan serbest radikal denen zehirli maddelerin neden olduğu hasarı onararak, bağışıklık sistemini destekler ve bu zehirli maddelerin vücuttan temizlenmesi süreçlerine katkıda bulunur.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment